Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Hősök tere - Budapest

2.9 km távolságra Budapest belvárosától.

A Hősök tere a Városliget szomszédságában található, a főváros pesti oldalán. Északról a Szépművészeti Múzeum, délről a Műcsarnok, keletről a Városligeti tó és a Műlyégpálya, nyugatról pedig az Andrássy út határolja. Budapest egyik leglátogatottabb turista látványossága. A múzeumokat összekötő Milleneumi Emlékmű eredetileg a magyar honfoglalás ezeréves jubileumára készült, 1986-ban kezdték építeni. Azóta számos alkalommal megrongálódott, szobrainak egy része ki lett cserélve, majd az ezredfordulón teljes rekonstrukción esett át. Az emlékmű közepén található 36 méter magas oszlop tetején Gábriel Arkangyal szobra áll, az oszlop talpazatánál a hét honfoglaló magyar vezér szobra található. A félkörívet alkotó pantheonok a bal szárnyon magyar királyok, a jobb szárnyon pedig nemzeti szabadságharcosok szobrait vonultatják fel. Látnivalók a téren és a tér környékén: Milleneumi Emlékmű Szépművészeti Múzeum Műcsarnok Andrássy út Állatkert Felvonulási tér Villanegyed Városliget Műjégpálya Csónakázó tó Vajdahunyad Vára

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Hotel Ibis Budapest Heroes Square A háromcsillagos, 139 légkondicionált szobával rendelkező Ibis Budapest Heroes Square (egykori Hotel Liget) kiváló szálláslehetőséget kínál Budapest zöld szívében, a Városligetben, 10 percre a belvárostól, turisztikai látványosságok közvetlen közelében.
2.8 km távolságra Budapest belvárosától, 0.1 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 14915 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Heroes Square
Város: Budapest
Hotel Benczúr

Hotel Benczúr A Hotel Benczúr Budapest belvárosában, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, elegáns környezetben várja kedves vendégeit.
2.6 km távolságra Budapest belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13732 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Benczúr

Royal Park Boutique Hotel A Royal Park Boutique Hotel újonnan megnyílt szállodaként várja vendégeit Budapesten, a Keleti Pályaudvarral szemben, kiváló közlekedési lehetőségeket, légkondicionált vendégszobákat, éttermet és kávézót kínálva számos fővárosi látványosság közelében.
2.7 km távolságra Budapest belvárosától, 1.2 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16853 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Royal Park Boutique Hotel
Város: Budapest
City Hotel Unió

City Hotel Unió A háromcsillagos City Hotel Unió Budapest szívében, a város üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el, az Erzsébet körúttól egy perce található. Kényelmes sétával 5-15 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11235 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Hotel Unió

Corinthia Hotel Budapest A Corinthia Hotel Budapest Magyarország ötcsillagos szállodái közül a legnagyobb és legkorszerűbb konferencia és kiállító központtal, valamint 414 luxus színvonalú szobával akár 2200 vendég számára is tökéletes helyszínt kínál rendkívüli társadalmi eseményekhez és konferenciákhoz egyaránt. Az újonnan megnyílt exkluzív Royal Spa teljes testi és lelki felüdülést ígér, kényeztető szolgáltatások és gyógykezelések széles skáláját kínálva vendégeinek.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 39551 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Corinthia Hotel Budapest

Agape Guesthouse Budapest Az Agape Apartmanház Budapest központjában, kiváló minőségben mégis elérhető árakon kínál szobákat és apartmanokat - a vendégek rövid sétával számos budapesti turistalátványosságot könnyen elérhetnek, de a nagyon jó környékbeli közlekedéssel egyszerűen eljutnak a város bármelyik pontjára.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12359 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Agape Guesthouse Budapest

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16241 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City

Hotel Nemzeti Budapest - MGallery Az elegáns Hotel Nemzeti Budapest - MGallery központi fekvésének és meghitt, századfordulós hangulatának köszönhetően üzleti utazók és turisták számára is ideális helyszín. Az üzleti negyed, illetve a város látnivalói könnyen és gyorsan elérhetők, akár tömegközlekedési eszközökkel is.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 27620 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Nemzeti Budapest - MGallery

Continental Hotel Budapest Az újjászülető Continental Hotel Budapest Superior a múltat és jövőt, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában, 2010 júniusától várja vendégeit.
1.3 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 23004 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Continental Hotel Budapest
Város: Budapest
Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz.
2.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.9 km távolságra a látnivalótól (Hősök tere - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12540 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: