Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Országház - Budapest

1.4 km távolságra Budapest belvárosától.

Az Országház a Duna bal partján áll, a Margit híd és a Lánchíd között, a pesti belváros északi részén. Nyugatról a pesti alsó rakpart, keletről a Kossuth tér övezi. Az eklektikus épület Budapest látképének meghatározó eleme. A Magyar Országgyűlés és ahhoz kapcsolódó intézmények székhelyeként szolgál. A 268 méter hosszú, 123 méter széles és 95 méter magas parlament közel két évtizeden átívelő építkezése 1904-ig tartott, de 1896-ban az ezer éves államiságot ünneplő országgyűlés már itt ülésezett. A homlokzaton található 88 szobor uralkodókat, fejedelmeket és hadvezéreket ábrázol. A belső tereket értékes gobelinek és hatalmas olajfestmények díszítik. Az egykor alsó- és felsőházi ülésterem ma országgyűlési és kongresszusi terem. Az épület megtekintésére félóránként indulnak vezetett csoportok. Látnivalók az Országházban és a Kossuth téren: Díszlépcső Kupolacsarnok Koronázási ékszerek Szent Korona Munkácsy Mihály: Honfoglalás c. festménye Néprajzi Múzeum Rákóczy-szobor Kossuth-szobor 1956-os forradalom öröklángja

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
Ring Hotel

Ring Hotel A City Hotel Ring barátságos háromcsillagos szálloda a főváros központjában, közel a Margitszigethez és a Nyugati Pályaudvarhoz. Kiválóan alkalmas mind turisták mind üzleti ügyben utazók számára, mert Budapest minden fontos helye könnyen elérhető: a közelben számtalan látványosság van (az Andrássy út, a Parlament, a Bazilika vagy a Hősök tere könnyen elérhető gyalog), az üzleti élet legmozgalmasabb központjai könnyen elérhetőek, de a nagyon jó tömegközlekedés (4-6-os villamos M3 metróvonal) azt is lehetővé teszi, hogy a vendégek a távolabbi kerületekbe egyszerűen és gyorsan kijussanak.
1.6 km távolságra Budapest belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12733 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ring Hotel
Város: Budapest
Hotel Centrál Basilica

Hotel Centrál Basilica A Hotel Central Basilica, Budapest szívében, a Szent István Bazillika lábánál, műemléki környezetben, csendes sétálóövezetben várja mindazon városnéző és üzleti utazókat, akik a belvárosból, kitűnő közlekedéssel szeretnék Budapestet megismerni.
0.7 km távolságra Budapest belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 26528 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Centrál Basilica
Város: Budapest
Hotel Carlton Budapest

Hotel Carlton Budapest A Lánchíd közvetlen közelében, a Halászbástya tövében található az egyedi fekvésű Carlton Szálloda. Központi, mégis csendes helyen, családias hangulattal és modern felszereltséggel várja vendégeit - üzletembereket és turistákat egyaránt.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 30897 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Carlton Budapest
Város: Budapest
Peters Apartments

Peters Apartments
2.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.2 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 10923 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Peters Apartments

Judit Apartments Budapest A Judit Apartment House a belvároshoz közeli részen, nyugodt és biztonságos környezetben, a Dunaparttól csupán két percre található. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt egyszerűen és könnyen megközelíthető.
2.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 10923 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Judit Apartments Budapest
Város: Budapest
Leslie Apartments

Leslie Apartments A Leslie Apartments a Duna partjától mindössze pár perc sétára helyezkedik el, a város pesti oldalán, és légkondicionált stúdiókkal, zárt parkolóval és a közelben számos sportolási és szórakozási lehetőséggel várja vendégeit.
2.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 10923 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Leslie Apartments
Város: Budapest
Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 18413 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok
Város: Budapest
Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak.
0.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11142 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel
Város: Budapest
City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben.
0.1 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11142 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás
Város: Budapest
Hotel Castle Garden

Hotel Castle Garden A Hotel Castle Garden Budapest első kerületében, a Budai Várnegyedbe vezető Bécsi kapu közvetlen közelében, a Várfal tőszomszédságában található. A szálloda fekvése egyszerre biztosítja a turisztikai látványosságok közelségét, a nagyváros kereskedelmi és közlekedési csomópontjának nyüzsgését, valamint a kertvárosi mellékutcák csendjét.
2.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.6 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 15729 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Castle Garden

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: