Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Országház - Budapest

1.4 km távolságra Budapest belvárosától.

Az Országház a Duna bal partján áll, a Margit híd és a Lánchíd között, a pesti belváros északi részén. Nyugatról a pesti alsó rakpart, keletről a Kossuth tér övezi. Az eklektikus épület Budapest látképének meghatározó eleme. A Magyar Országgyűlés és ahhoz kapcsolódó intézmények székhelyeként szolgál. A 268 méter hosszú, 123 méter széles és 95 méter magas parlament közel két évtizeden átívelő építkezése 1904-ig tartott, de 1896-ban az ezer éves államiságot ünneplő országgyűlés már itt ülésezett. A homlokzaton található 88 szobor uralkodókat, fejedelmeket és hadvezéreket ábrázol. A belső tereket értékes gobelinek és hatalmas olajfestmények díszítik. Az egykor alsó- és felsőházi ülésterem ma országgyűlési és kongresszusi terem. Az épület megtekintésére félóránként indulnak vezetett csoportok. Látnivalók az Országházban és a Kossuth téren: Díszlépcső Kupolacsarnok Koronázási ékszerek Szent Korona Munkácsy Mihály: Honfoglalás c. festménye Néprajzi Múzeum Rákóczy-szobor Kossuth-szobor 1956-os forradalom öröklángja

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
Ring Hotel

Ring Hotel A City Hotel Ring barátságos háromcsillagos szálloda a főváros központjában, közel a Margitszigethez és a Nyugati Pályaudvarhoz. Kiválóan alkalmas mind turisták mind üzleti ügyben utazók számára, mert Budapest minden fontos helye könnyen elérhető: a közelben számtalan látványosság van (az Andrássy út, a Parlament, a Bazilika vagy a Hősök tere könnyen elérhető gyalog), az üzleti élet legmozgalmasabb központjai könnyen elérhetőek, de a nagyon jó tömegközlekedés (4-6-os villamos M3 metróvonal) azt is lehetővé teszi, hogy a vendégek a távolabbi kerületekbe egyszerűen és gyorsan kijussanak.
1.6 km távolságra Budapest belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13750 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ring Hotel

Monastery Boutique Hotel Budapest
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 97056 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Monastery Boutique Hotel Budapest
Város: Budapest
Hotel Centrál Basilica

Hotel Centrál Basilica A Hotel Central Basilica, Budapest szívében, a Szent István Bazillika lábánál, műemléki környezetben, csendes sétálóövezetben várja mindazon városnéző és üzleti utazókat, akik a belvárosból, kitűnő közlekedéssel szeretnék Budapestet megismerni.
0.7 km távolságra Budapest belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 32724 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Centrál Basilica

Judit Apartments Budapest A Judit Apartment House a belvároshoz közeli részen, nyugodt és biztonságos környezetben, a Dunaparttól csupán két percre található. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt egyszerűen és könnyen megközelíthető.
2.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12617 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Judit Apartments Budapest
Város: Budapest
Leslie Apartments

Leslie Apartments A Leslie Apartments a Duna partjától mindössze pár perc sétára helyezkedik el, a város pesti oldalán, és légkondicionált stúdiókkal, zárt parkolóval és a közelben számos sportolási és szórakozási lehetőséggel várja vendégeit.
2.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12941 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Leslie Apartments
Város: Budapest
Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 19088 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok
Város: Budapest
Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak.
0.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12375 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel
Város: Budapest
City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben.
0.1 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12375 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás
Város: Budapest
Hotel Castle Garden

Hotel Castle Garden A Hotel Castle Garden Budapest első kerületében, a Budai Várnegyedbe vezető Bécsi kapu közvetlen közelében, a Várfal tőszomszédságában található. A szálloda fekvése egyszerre biztosítja a turisztikai látványosságok közelségét, a nagyváros kereskedelmi és közlekedési csomópontjának nyüzsgését, valamint a kertvárosi mellékutcák csendjét.
2.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.6 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16305 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Castle Garden

Corinthia Hotel Budapest A Corinthia Hotel Budapest Magyarország ötcsillagos szállodái közül a legnagyobb és legkorszerűbb konferencia és kiállító központtal, valamint 414 luxus színvonalú szobával akár 2200 vendég számára is tökéletes helyszínt kínál rendkívüli társadalmi eseményekhez és konferenciákhoz egyaránt. Az újonnan megnyílt exkluzív Royal Spa teljes testi és lelki felüdülést ígér, kényeztető szolgáltatások és gyógykezelések széles skáláját kínálva vendégeinek.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Országház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 39511 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Corinthia Hotel Budapest

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: