Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Gellért Fürdő - Budapest

0.8 km távolságra Budapest belvárosától.

A Gellért Fürdő Budapesten a Gellért Szálloda szomszédságában található, a Gellért-hegy oldalában, a Duna jobb partján, a Szabadság-híd budai hídfőjénél. A népszerű gyógyfürdő épülete kései szecessziós stílusban épült műemlék épület, amely pazar díszítésű belső terekkel, művészi mozaikokkal, színes ablakokkal és mívesen megmunkált szobrokkal kápráztatja el vendégeit. A Gellért Szálló épületéhez közvetlenül csatlakozik, annak vendégei könnyedén megközelíthetik. A Gellért-hegy lábánál már a török időkben fürdő épült, a kiváló minőségű gyógyvizet az évszázadok folyamán folyamatosan felhasználták. A Gellért Gyógyfürdő 1918-ban nyitotta meg kapuit, a következő évtizedekben hullám strandfürdővel és pezsgőfürdővel bővült. A mai fürdő felújítva, 13 medencével, valamint komplex gyógyászati szolgáltatásokkal, nappali kórházzal és inhalatóriummal várja kikapcsolódni és gyógyulni vágyó vendégeit. Látnivalók a környéken: Magyar Pálos Rend Sziklakápolnája Citadella Nagy vízesés Gellérthegyi víztározó Szabadság-szobor Szent Gellért szobor

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben.
0.1 km távolságra Budapest belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11142 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás

Hotel Ibis Budapest Centrum A Hotel Ibis Budapest Centrum Pest belvárosában található a híres Ráday utcában, a Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Kálvin térnél. A Váci utca, a város üzleti és kulturális központja gyalogosan mindössze 5 perc sétát jelent, így ez ideális helyszín turisták és üzletemberek számára egyaránt.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16241 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Centrum
Város: Budapest
Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak.
0.2 km távolságra Budapest belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11142 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel
Város: Budapest
City Hostel Pest

City Hostel Pest A City Hostel Pest Budapest centrumában helyezkedik el, pontosabban a közkedvelt Ráday utcában, mely a budapesti éjszakai élet színes foltja kávéházaival, bárjaival és számos éttermével. Az közlekedési adottságok kitűnőek: a 4-6-os-, a 2-es villamos és a metró is pár percnyire található a szálló épületétől.
1.3 km távolságra Budapest belvárosától, 1.1 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


További részletek a szállodáról: City Hostel Pest
Város: Budapest
City Hostel Buda

City Hostel Buda
1.6 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


További részletek a szállodáról: City Hostel Buda
Város: Budapest
Hotel Swing City

Hotel Swing City A Hotel Swing City Budapest szívében, a Nagykörúton található háromcsillagos szálloda, amely barátságos, családias légkörrel várja vendégeit. Tömegközlekedési eszközökkel kiválóan megközelíthető (4-6-os villamos, 3-as metró), így ideális kiindulópontként szolgálhat mind a szórakozni vágyó, mind a város nevezetességeit és a kulturális értékeket kedvelő és kereső vendégek részére.
1.6 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11859 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Swing City
Város: Budapest
Hotel Centrál Basilica

Hotel Centrál Basilica A Hotel Central Basilica, Budapest szívében, a Szent István Bazillika lábánál, műemléki környezetben, csendes sétálóövezetben várja mindazon városnéző és üzleti utazókat, akik a belvárosból, kitűnő közlekedéssel szeretnék Budapestet megismerni.
0.7 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 26528 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Centrál Basilica
Város: Budapest
Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 18413 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok
Város: Budapest
Central Hotel 21

Central Hotel 21 Budapest központjában, a pesti oldal szívében várja vendégeit az újonnan nyílt Central Hotel 21. Tizenhét kényelmes szobája, a éjjel-nappal nyitva tartó recepciós szolgálata, valamint rendkívül jó elhelyezkedése, turisták, családok és üzleti ügyben utazók számára is ideális elhelyezést nyújt.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11235 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Central Hotel 21

Novotel Budapest Centrum Hotel A négycsillagos Novotel Budapest Centrum szálloda 227 légkondicionált szobával várja kedves vendégeit az egykori Palace Szálló modernizált és kibővített műemlék épületében.
1.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.6 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 21544 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Novotel Budapest Centrum Hotel

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: