Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Gellért Fürdő - Budapest

0.8 km távolságra Budapest belvárosától.

A Gellért Fürdő Budapesten a Gellért Szálloda szomszédságában található, a Gellért-hegy oldalában, a Duna jobb partján, a Szabadság-híd budai hídfőjénél. A népszerű gyógyfürdő épülete kései szecessziós stílusban épült műemlék épület, amely pazar díszítésű belső terekkel, művészi mozaikokkal, színes ablakokkal és mívesen megmunkált szobrokkal kápráztatja el vendégeit. A Gellért Szálló épületéhez közvetlenül csatlakozik, annak vendégei könnyedén megközelíthetik. A Gellért-hegy lábánál már a török időkben fürdő épült, a kiváló minőségű gyógyvizet az évszázadok folyamán folyamatosan felhasználták. A Gellért Gyógyfürdő 1918-ban nyitotta meg kapuit, a következő évtizedekben hullám strandfürdővel és pezsgőfürdővel bővült. A mai fürdő felújítva, 13 medencével, valamint komplex gyógyászati szolgáltatásokkal, nappali kórházzal és inhalatóriummal várja kikapcsolódni és gyógyulni vágyó vendégeit. Látnivalók a környéken: Magyar Pálos Rend Sziklakápolnája Citadella Nagy vízesés Gellérthegyi víztározó Szabadság-szobor Szent Gellért szobor

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben.
0.1 km távolságra Budapest belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12375 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás

Hotel Ibis Budapest Centrum A Hotel Ibis Budapest Centrum Pest belvárosában található a híres Ráday utcában, a Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Kálvin térnél. A Váci utca, a város üzleti és kulturális központja gyalogosan mindössze 5 perc sétát jelent, így ez ideális helyszín turisták és üzletemberek számára egyaránt.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 15461 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Centrum
Város: Budapest
Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak.
0.2 km távolságra Budapest belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12375 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel
Város: Budapest
Hotel Centrál Basilica

Hotel Centrál Basilica A Hotel Central Basilica, Budapest szívében, a Szent István Bazillika lábánál, műemléki környezetben, csendes sétálóövezetben várja mindazon városnéző és üzleti utazókat, akik a belvárosból, kitűnő közlekedéssel szeretnék Budapestet megismerni.
0.7 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 32724 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Centrál Basilica
Város: Budapest
Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 19088 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok
Város: Budapest
Prestige Hotel Budapest

Prestige Hotel Budapest
0.9 km távolságra Budapest belvárosától, 1.6 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 33193 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Prestige Hotel Budapest

Continental Hotel Budapest Az újjászülető Continental Hotel Budapest Superior a múltat és jövőt, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában, 2010 júniusától várja vendégeit.
1.3 km távolságra Budapest belvárosától, 1.6 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 23323 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Continental Hotel Budapest
Város: Budapest
Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior A Bo18 Hotel Budapest nyolcadik kerületében, a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány kapujában található. A tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra, a nyüzsgő budapesti belváros közelében. A háromcsillagos szállodától egy perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség és szórakozóhely várja kikapcsolódni vágyó vendégeket.
1.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 26852 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bo18 Hotel Superior

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16836 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City
Város: Budapest
Hotel Charles

Hotel Charles A Hotel Charles a főváros budai oldalán, a Gellért-hegy mellett, a fő turista látványosságok közvetlen közelében várja vendégeit. Ideális elhelyezkedéséből adódóan Budapest nevezetességei akár gyalog (Citadella, Várnegyed), de tömegközlekedéssel is percek alatt megközelíthetők. A híres Váci utca és a pesti belváros mindössze két buszmegállónyira van, és a busz közvetlenül a szálloda mellett áll meg.
1.9 km távolságra Budapest belvárosától, 2 km távolságra a látnivalótól (Gellért Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 14558 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Charles

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: