Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Közlekedési Múzeum - Budapest

3.8 km távolságra Budapest belvárosától.

A Közlekedési Múzeum és az Országos Műszaki Múzeum egyesülésével jött létre a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum, amely Budapesten a Városliget szélén található, a Hungária körút és az Ajtósi Dürer sor közelében. Állandó kiállításai közé tartozik a vasúttörténeti kiállítás, a hajózástörténeti kiállítás, az autós kiállítás, a motorkerékpártörténeti kiállítás, a repüléstörténeti kiállítás, a városi közlekedés kiállítás, a fogatott jármű kiállítás, a kerékpár kiállítás és a hírességek csarnoka, de a főépületben váltható kombinált jeggyel megtekinthető a repüléstörténeti és űrhajózási kiállítás is, valamint a Lágymányosi-híd budai lábánál található műszaki tanulmánytárak. A kiállítások hétfő kivételével minden nap látogathatók, délelőtt 10 órától március végétől október végéig hétközben 17, hétvégén 18 óráig, november elejétől március végéig pedig héközben 16, hétvégén 17 óráig. A múzeum adattára és archívuma, valamint könyvtára az augusztus hónap kivételével keddtől csütörtökig, 9-16 óra között látogatható. A múzeum tömegközlekedéssel 1-es villamossal (Ajtósi Dürer sor megálló), avagy 70, 72, 74-es trolibusszal közelíthető meg. Látnivalók a környéken: Csónakázó-tó Széchenyi fürdő Műjégpálya Vajdahunyad Vára Nagycirkusz Vidámpark Műcsarnok Szépművészeti Múzeum Hősök tere

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Royal Park Boutique Hotel A Royal Park Boutique Hotel újonnan megnyílt szállodaként várja vendégeit Budapesten, a Keleti Pályaudvarral szemben, kiváló közlekedési lehetőségeket, légkondicionált vendégszobákat, éttermet és kávézót kínálva számos fővárosi látványosság közelében.
2.7 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 17474 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Royal Park Boutique Hotel

Szonyi Garden Hotel Pest A Szőnyi Garden Hotel Pest Budapest egyik legszebb kerületében, a zöldövezetéről ismert Zuglóban helyezkedik el. A szálloda 42 szobával várja vendégeit, ezek pótágyakkal együtt akár 90 személyt is fogadni tud egyszerre.
4.9 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 20063 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Szonyi Garden Hotel Pest

Hotel Ibis Budapest Heroes Square A háromcsillagos, 139 légkondicionált szobával rendelkező Ibis Budapest Heroes Square (egykori Hotel Liget) kiváló szálláslehetőséget kínál Budapest zöld szívében, a Városligetben, 10 percre a belvárostól, turisztikai látványosságok közvetlen közelében.
2.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 14778 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Heroes Square
Város: Budapest
Hotel Benczúr

Hotel Benczúr A Hotel Benczúr Budapest belvárosában, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, elegáns környezetben várja kedves vendégeit.
2.6 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 14885 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Benczúr
Város: Budapest
Happy Hotel

Happy Hotel A Hotel Happy a Budapesti Vásárközpont szomszédságában várja kedves vendégeit 2003 óta. A szálloda a belvárosból nagyon könnyen megközelíthető akár autó akár tömegközlekedési eszközök segítségével.
5.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 15532 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Happy Hotel
Város: Budapest
Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz.
2.4 km távolságra Budapest belvárosától, 2 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13798 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel
Város: Budapest
Hotel Green

Hotel Green Budapest kiemelt központjában, a Stadionoknál található a város legújabb business és konferenciaszállodája, a Green Hotel. A szálloda hangulatosan kialakított szobáival, nagyobb létszámú és szűk körű rendezvényekre egyaránt alkalmas konferenciatermekkel áll a vendégek rendelkezésére.
5 km távolságra Budapest belvárosától, 2 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 15659 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Green
Város: Budapest
City Hotel Unió

City Hotel Unió A háromcsillagos City Hotel Unió Budapest szívében, a város üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el, az Erzsébet körúttól egy perce található. Kényelmes sétával 5-15 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 2.3 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13591 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Hotel Unió

Corinthia Hotel Budapest A Corinthia Hotel Budapest Magyarország ötcsillagos szállodái közül a legnagyobb és legkorszerűbb konferencia és kiállító központtal, valamint 414 luxus színvonalú szobával akár 2200 vendég számára is tökéletes helyszínt kínál rendkívüli társadalmi eseményekhez és konferenciákhoz egyaránt. Az újonnan megnyílt exkluzív Royal Spa teljes testi és lelki felüdülést ígér, kényeztető szolgáltatások és gyógykezelések széles skáláját kínálva vendégeinek.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 2.4 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 39520 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Corinthia Hotel Budapest

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 2.4 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16840 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: