Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Közlekedési Múzeum - Budapest

3.8 km távolságra Budapest belvárosától.

A Közlekedési Múzeum és az Országos Műszaki Múzeum egyesülésével jött létre a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum, amely Budapesten a Városliget szélén található, a Hungária körút és az Ajtósi Dürer sor közelében. Állandó kiállításai közé tartozik a vasúttörténeti kiállítás, a hajózástörténeti kiállítás, az autós kiállítás, a motorkerékpártörténeti kiállítás, a repüléstörténeti kiállítás, a városi közlekedés kiállítás, a fogatott jármű kiállítás, a kerékpár kiállítás és a hírességek csarnoka, de a főépületben váltható kombinált jeggyel megtekinthető a repüléstörténeti és űrhajózási kiállítás is, valamint a Lágymányosi-híd budai lábánál található műszaki tanulmánytárak. A kiállítások hétfő kivételével minden nap látogathatók, délelőtt 10 órától március végétől október végéig hétközben 17, hétvégén 18 óráig, november elejétől március végéig pedig héközben 16, hétvégén 17 óráig. A múzeum adattára és archívuma, valamint könyvtára az augusztus hónap kivételével keddtől csütörtökig, 9-16 óra között látogatható. A múzeum tömegközlekedéssel 1-es villamossal (Ajtósi Dürer sor megálló), avagy 70, 72, 74-es trolibusszal közelíthető meg. Látnivalók a környéken: Csónakázó-tó Széchenyi fürdő Műjégpálya Vajdahunyad Vára Nagycirkusz Vidámpark Műcsarnok Szépművészeti Múzeum Hősök tere

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Royal Park Boutique Hotel A Royal Park Boutique Hotel újonnan megnyílt szállodaként várja vendégeit Budapesten, a Keleti Pályaudvarral szemben, kiváló közlekedési lehetőségeket, légkondicionált vendégszobákat, éttermet és kávézót kínálva számos fővárosi látványosság közelében.
2.7 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 19245 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Royal Park Boutique Hotel

Hotel Ibis Budapest Heroes Square A háromcsillagos, 139 légkondicionált szobával rendelkező Ibis Budapest Heroes Square (egykori Hotel Liget) kiváló szálláslehetőséget kínál Budapest zöld szívében, a Városligetben, 10 percre a belvárostól, turisztikai látványosságok közvetlen közelében.
2.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 17911 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Heroes Square
Város: Budapest
Hotel Benczúr

Hotel Benczúr A Hotel Benczúr Budapest belvárosában, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, elegáns környezetben várja kedves vendégeit.
2.6 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 20224 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Benczúr
Város: Budapest
Happy Hotel

Happy Hotel A Hotel Happy a Budapesti Vásárközpont szomszédságában várja kedves vendégeit 2003 óta. A szálloda a belvárosból nagyon könnyen megközelíthető akár autó akár tömegközlekedési eszközök segítségével.
5.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 15657 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Happy Hotel
Város: Budapest
Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz.
2.4 km távolságra Budapest belvárosától, 2 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 15657 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel
Város: Budapest
Hotel Green

Hotel Green Budapest kiemelt központjában, a Stadionoknál található a város legújabb business és konferenciaszállodája, a Green Hotel. A szálloda hangulatosan kialakított szobáival, nagyobb létszámú és szűk körű rendezvényekre egyaránt alkalmas konferenciatermekkel áll a vendégek rendelkezésére.
5 km távolságra Budapest belvárosától, 2 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 19800 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Green
Város: Budapest
City Hotel Unió

City Hotel Unió A háromcsillagos City Hotel Unió Budapest szívében, a város üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el, az Erzsébet körúttól egy perce található. Kényelmes sétával 5-15 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 2.3 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16636 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Hotel Unió

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 2.4 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 21998 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City

Continental Hotel Budapest Az újjászülető Continental Hotel Budapest Superior a múltat és jövőt, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában, 2010 júniusától várja vendégeit.
1.3 km távolságra Budapest belvárosától, 2.6 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 34084 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Continental Hotel Budapest
Város: Budapest
Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior A Bo18 Hotel Budapest nyolcadik kerületében, a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány kapujában található. A tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra, a nyüzsgő budapesti belváros közelében. A háromcsillagos szállodától egy perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség és szórakozóhely várja kikapcsolódni vágyó vendégeket.
1.8 km távolságra Budapest belvárosától, 2.7 km távolságra a látnivalótól (Közlekedési Múzeum - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 33598 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bo18 Hotel Superior

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: