Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Vajdahunyad Vára - Budapest

3.2 km távolságra Budapest belvárosától.

A Vajdahunyad Vára, Vajdahunyadvár, avagy hivatalos nevén a Történelmi Épületcsoport Budapest legnagyobb parkjában, a Városligetben található, a Műlyégpálya mögött. Az ún. Széchenyi-szigeten elhelyezkedő épületegyüttes négy hídon keresztül közelíthető meg. Az 1896-os millenniumi ünnepségekre épült, Alpár Ignác tervei alapján, és a magyar építészet ezeréves történetét jelképezi. Főhomlokzati része a vajdahunyadi várat mintázza, tartalmaz román kori-, gótikus-, valamint reneszánsz-barokk épületcsoportot. Ez utóbbi foglalja magában a Magyar Mezőgazdasági Múzeumot. A Magyarország ismert műemlékeit hűen ábrázoló épületegyüttes területe szabadon látogatható. A Mezőgazdasági Múzeum kiállítása hétfő kivételével minden nap 10 és 17 óra között tart nyitva. Tömegközlekedéssel legegyszerűbben a Földalatti M1 Széchenyi Fürdő megállójától közelíthető meg. Látnivalók a környéken: Csónakázó-tó Széchenyi fürdő Műjégpálya Nagycirkusz Vidámpark Közlekedési Múzeum Műcsarnok Szépművészeti Múzeum Hősök tere

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Hotel Ibis Budapest Heroes Square A háromcsillagos, 139 légkondicionált szobával rendelkező Ibis Budapest Heroes Square (egykori Hotel Liget) kiváló szálláslehetőséget kínál Budapest zöld szívében, a Városligetben, 10 percre a belvárostól, turisztikai látványosságok közvetlen közelében.
2.8 km távolságra Budapest belvárosától, 0.5 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 14778 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Heroes Square
Város: Budapest
Hotel Benczúr

Hotel Benczúr A Hotel Benczúr Budapest belvárosában, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, elegáns környezetben várja kedves vendégeit.
2.6 km távolságra Budapest belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 14885 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Benczúr

Royal Park Boutique Hotel A Royal Park Boutique Hotel újonnan megnyílt szállodaként várja vendégeit Budapesten, a Keleti Pályaudvarral szemben, kiváló közlekedési lehetőségeket, légkondicionált vendégszobákat, éttermet és kávézót kínálva számos fővárosi látványosság közelében.
2.7 km távolságra Budapest belvárosától, 1.2 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 17474 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Royal Park Boutique Hotel

Szonyi Garden Hotel Pest A Szőnyi Garden Hotel Pest Budapest egyik legszebb kerületében, a zöldövezetéről ismert Zuglóban helyezkedik el. A szálloda 42 szobával várja vendégeit, ezek pótágyakkal együtt akár 90 személyt is fogadni tud egyszerre.
4.9 km távolságra Budapest belvárosától, 1.6 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 20063 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Szonyi Garden Hotel Pest
Város: Budapest
City Hotel Unió

City Hotel Unió A háromcsillagos City Hotel Unió Budapest szívében, a város üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el, az Erzsébet körúttól egy perce található. Kényelmes sétával 5-15 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13591 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Hotel Unió

Corinthia Hotel Budapest A Corinthia Hotel Budapest Magyarország ötcsillagos szállodái közül a legnagyobb és legkorszerűbb konferencia és kiállító központtal, valamint 414 luxus színvonalú szobával akár 2200 vendég számára is tökéletes helyszínt kínál rendkívüli társadalmi eseményekhez és konferenciákhoz egyaránt. Az újonnan megnyílt exkluzív Royal Spa teljes testi és lelki felüdülést ígér, kényeztető szolgáltatások és gyógykezelések széles skáláját kínálva vendégeinek.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 39520 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Corinthia Hotel Budapest
Város: Budapest
Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz.
2.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.9 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13798 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 2 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16840 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City

Continental Hotel Budapest Az újjászülető Continental Hotel Budapest Superior a múltat és jövőt, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában, 2010 júniusától várja vendégeit.
1.3 km távolságra Budapest belvárosától, 2.1 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 24638 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Continental Hotel Budapest
Város: Budapest
Leslie Apartments

Leslie Apartments A Leslie Apartments a Duna partjától mindössze pár perc sétára helyezkedik el, a város pesti oldalán, és légkondicionált stúdiókkal, zárt parkolóval és a közelben számos sportolási és szórakozási lehetőséggel várja vendégeit.
2.2 km távolságra Budapest belvárosától, 2.3 km távolságra a látnivalótól (Vajdahunyad Vára - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12944 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Leslie Apartments

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: