Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Széchenyi Lánchíd - Budapest

0.9 km távolságra Budapest belvárosától.

A Széchenyi lánchíd Budapest legrégibb állandó hídja a Dunán. A belváros szívében található, építésére gróf Széchenyi István kezdeményezésére 1839 és 1849 között került sor. A Második Világháború végén felrobbantották, az újjáépítése 1949-ben fejeződött be, majd 1986-1988 között felújították. A történelmi útpályáján két forgalmi sáv található, elválasztva mindkét oldalon gyalogosforgalmi járda kap helyet, amelyen kerékpárok is közlekednek. A hidat ünnepi alkalmakkor és nyári hétvégéken lezárják a járműforgalom elől, ilyenkor gyalogosforgalmat szolgál, és vásároknak-, rendezvényeknek ad otthont.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
Hotel Carlton Budapest

Hotel Carlton Budapest A Lánchíd közvetlen közelében, a Halászbástya tövében található az egyedi fekvésű Carlton Szálloda. Központi, mégis csendes helyen, családias hangulattal és modern felszereltséggel várja vendégeit - üzletembereket és turistákat egyaránt.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 0.5 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 24831 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Carlton Budapest
Város: Budapest
Hotel Centrál Basilica

Hotel Centrál Basilica A Hotel Central Basilica, Budapest szívében, a Szent István Bazillika lábánál, műemléki környezetben, csendes sétálóövezetben várja mindazon városnéző és üzleti utazókat, akik a belvárosból, kitűnő közlekedéssel szeretnék Budapestet megismerni.
0.7 km távolságra Budapest belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 34732 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Centrál Basilica
Város: Budapest
City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben.
0.1 km távolságra Budapest belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12824 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás
Város: Budapest
Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak.
0.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13359 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel
Város: Budapest
12 Revay Hotel

12 Revay Hotel A 12 Revay Hotel Budapest belvárosában található, az Operától és a Bazilikától mindössze pár perc sétára, akárcsak a főbb közlekedési csomópontoktól (Oktogon, Deák Ferenc tér). A hotel 53 szobával és 3 tetőtéri apartmannal várja vendégeit, utóbbiak a Bazilikára néznek.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 18953 Forinttól!


További részletek a szállodáról: 12 Revay Hotel
Város: Budapest
Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 18545 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok
Város: Budapest
Ring Hotel

Ring Hotel A City Hotel Ring barátságos háromcsillagos szálloda a főváros központjában, közel a Margitszigethez és a Nyugati Pályaudvarhoz. Kiválóan alkalmas mind turisták mind üzleti ügyben utazók számára, mert Budapest minden fontos helye könnyen elérhető: a közelben számtalan látványosság van (az Andrássy út, a Parlament, a Bazilika vagy a Hősök tere könnyen elérhető gyalog), az üzleti élet legmozgalmasabb központjai könnyen elérhetőek, de a nagyon jó tömegközlekedés (4-6-os villamos M3 metróvonal) azt is lehetővé teszi, hogy a vendégek a távolabbi kerületekbe egyszerűen és gyorsan kijussanak.
1.6 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 10687 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ring Hotel

Mercure Budapest Buda Szálloda Szerettettel várja minden kedves vendégét a négycsillagos Mercure Budapest Buda Hotel, gyönyörű kilátással a Várnegyedre, rövid sétára a belvárostól. Akár üzleti útját, akár pihenését tölti, a szolgáltatások a vendég kényelmét biztosítják, a legvonzóbb áron.
2.1 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16319 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Mercure Budapest Buda Szálloda
Város: Budapest
Hotel Charles

Hotel Charles A Hotel Charles a főváros budai oldalán, a Gellért-hegy mellett, a fő turista látványosságok közvetlen közelében várja vendégeit. Ideális elhelyezkedéséből adódóan Budapest nevezetességei akár gyalog (Citadella, Várnegyed), de tömegközlekedéssel is percek alatt megközelíthetők. A híres Váci utca és a pesti belváros mindössze két buszmegállónyira van, és a busz közvetlenül a szálloda mellett áll meg.
1.9 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 18545 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Charles
Város: Budapest
Hotel Castle Garden

Hotel Castle Garden A Hotel Castle Garden Budapest első kerületében, a Budai Várnegyedbe vezető Bécsi kapu közvetlen közelében, a Várfal tőszomszédságában található. A szálloda fekvése egyszerre biztosítja a turisztikai látványosságok közelségét, a nagyváros kereskedelmi és közlekedési csomópontjának nyüzsgését, valamint a kertvárosi mellékutcák csendjét.
2.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.6 km távolságra a látnivalótól (Széchenyi Lánchíd - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 18105 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Castle Garden

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: