Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Királyi Palota - Várhegy

1.6 km távolságra Budapest belvárosától.

A világörökség részét képező Várhegy a Duna jobb partján áll, északra Óbuda, délre a Gellért hegy, nyugatra pedig a Vérmező fekszik, a Bécsi kaputól körbefutó várfal határolja. A Moszkva tér felől várbusszal, a Lánchíd budai hídfőjétől pedig siklóval juthatnak fel rá a történelmi nevezetességeket kedvelő turisták. Több pontjáról gyönyörű kilátás nyílik Budapest belvárosára, illetve a másik oldalon a budai hegyekre. A Királyi-, avagy Budavári Palota a Várhegy déli csücskében található impozáns épületegyüttes, amely számos múzeumnak ad otthont. Itt található a Budapesti Történeti Múzeum, a Magyar Nemzeti Galéria, valamint az Országos Széchenyi Könyvtár is. Belső udvarán történelmi vonatkozású szobrok találhatók. Évente turisták százezrei tekintik meg, számos rendezvény helyszíneként szolgál. Ősszel itt rendezik meg a nagy népszerűségnek örvendő Borfesztivált. Látnivalók a hegyen: Magyar Nemzeti Galéria Budapesti Történeti Múzeum Munkásmozgalmi Múzeum Bécsi kapu Budavári evangélikus templom Mátyás templom Mária Magdolna-templom Szentháromság-szobor Halászbástya Budavári Sikló Sándor-palota István -torony Buzogánytorony Nagy Rondella Fehérvári Rondella Országos Széchenyi Könyvtár Várszínház Várbarlang Régi budai városháza Gótikus lakóházak

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
Hotel Castle Garden

Hotel Castle Garden A Hotel Castle Garden Budapest első kerületében, a Budai Várnegyedbe vezető Bécsi kapu közvetlen közelében, a Várfal tőszomszédságában található. A szálloda fekvése egyszerre biztosítja a turisztikai látványosságok közelségét, a nagyváros kereskedelmi és közlekedési csomópontjának nyüzsgését, valamint a kertvárosi mellékutcák csendjét.
2.5 km távolságra Budapest belvárosától, 0.9 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 16305 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Castle Garden
Város: Budapest
Prestige Hotel Budapest

Prestige Hotel Budapest
0.9 km távolságra Budapest belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 33193 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Prestige Hotel Budapest
Város: Budapest
Hotel Charles

Hotel Charles A Hotel Charles a főváros budai oldalán, a Gellért-hegy mellett, a fő turista látványosságok közvetlen közelében várja vendégeit. Ideális elhelyezkedéséből adódóan Budapest nevezetességei akár gyalog (Citadella, Várnegyed), de tömegközlekedéssel is percek alatt megközelíthetők. A híres Váci utca és a pesti belváros mindössze két buszmegállónyira van, és a busz közvetlenül a szálloda mellett áll meg.
1.9 km távolságra Budapest belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 14558 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Charles
Város: Budapest
Hotel Centrál Basilica

Hotel Centrál Basilica A Hotel Central Basilica, Budapest szívében, a Szent István Bazillika lábánál, műemléki környezetben, csendes sétálóövezetben várja mindazon városnéző és üzleti utazókat, akik a belvárosból, kitűnő közlekedéssel szeretnék Budapestet megismerni.
0.7 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 32724 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Centrál Basilica
Város: Budapest
City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben.
0.1 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 12375 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás
Város: Budapest
Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak.
0.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 12375 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel
Város: Budapest
Ring Hotel

Ring Hotel A City Hotel Ring barátságos háromcsillagos szálloda a főváros központjában, közel a Margitszigethez és a Nyugati Pályaudvarhoz. Kiválóan alkalmas mind turisták mind üzleti ügyben utazók számára, mert Budapest minden fontos helye könnyen elérhető: a közelben számtalan látványosság van (az Andrássy út, a Parlament, a Bazilika vagy a Hősök tere könnyen elérhető gyalog), az üzleti élet legmozgalmasabb központjai könnyen elérhetőek, de a nagyon jó tömegközlekedés (4-6-os villamos M3 metróvonal) azt is lehetővé teszi, hogy a vendégek a távolabbi kerületekbe egyszerűen és gyorsan kijussanak.
1.6 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 13750 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Ring Hotel
Város: Budapest
Jagello Business Hotel

Jagello Business Hotel A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák közelében, a BAH csomópontnál, a Budapest World Trade Center és a MOM Park közelében, kedvező tömegközlekedési lehetőségeket és nyugodt környezetet kínálva vendégeinek.
3.1 km távolságra Budapest belvárosától, 1.9 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 14558 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Jagello Business Hotel
Város: Budapest
Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 2 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 19088 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok

Judit Apartments Budapest A Judit Apartment House a belvároshoz közeli részen, nyugodt és biztonságos környezetben, a Dunaparttól csupán két percre található. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt egyszerűen és könnyen megközelíthető.
2.2 km távolságra Budapest belvárosától, 2.3 km távolságra a látnivalótól (Királyi Palota - Várhegy).


Kétágyas szobák éjszakánként 12617 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Judit Apartments Budapest

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: