Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Nemzeti Színház - Budapest

2.4 km távolságra Budapest belvárosától.

A Nemzeti Színház új épülete Budapest IX. kerületében, a Duna és a Soroksári út közötti területen, a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél áll; a főbejárat a Gellért hegyre néző oldalon található. A 2000-2002 között épült színházépület funkcionálisan három részre tagozódik. A központi rész közel kör alakú nézőteret és stúdiószínpadot foglal magában, ezt a közönségforgalom helységei és a nagyszínpadot U alakban szegélyező üzemi szárny övezik, és a színház egészét parkosított terek veszik körül, amelyek az egyik oldalon szabadtéri színpadhoz csatlakoznak. A színházban három helyszínen tekinthetők meg előadások: a nagyszínpadon, a Gobbi Hilda színpadon, valamint a Kaszás Attila teremben. Az autóval érkező vendégek színházjeggyel ingyenesen parkolhatnak, de a színház tömegközlekedéssel is jól megközelíthető: 2-es, 24-es vagy 1-es villamossal, illetve a csepeli HÉV-vel és számos autóbusszal. Látnivalók a Nemzeti Színház közelében: Műszaki Egyetem Lágymányosi híd Népliget

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior A Bo18 Hotel Budapest nyolcadik kerületében, a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány kapujában található. A tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra, a nyüzsgő budapesti belváros közelében. A háromcsillagos szállodától egy perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség és szórakozóhely várja kikapcsolódni vágyó vendégeket.
1.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 26858 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bo18 Hotel Superior

Hotel Ibis Budapest Centrum A Hotel Ibis Budapest Centrum Pest belvárosában található a híres Ráday utcában, a Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Kálvin térnél. A Váci utca, a város üzleti és kulturális központja gyalogosan mindössze 5 perc sétát jelent, így ez ideális helyszín turisták és üzletemberek számára egyaránt.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 15464 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Centrum
Város: Budapest
Hotel Canada

Hotel Canada A Lágymányosi híd közelében található Hotel Canada minden irányból (M0, M3, M1, M7, M5 és a Ferihegyi repülőtérről) könnyen elérhető. A szálloda egyszerű útvonalat kínál a főváros kulturális-, turisztikai- és pénzügyi negyedeihez, így egyéni utazók, csoportok és üzleti céllal érkezők számára is megfelelő választás lehet.
4.3 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 14238 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Canada
Város: Budapest
Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz.
2.4 km távolságra Budapest belvárosától, 2.2 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13798 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 2.3 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16840 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City

Continental Hotel Budapest Az újjászülető Continental Hotel Budapest Superior a múltat és jövőt, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában, 2010 júniusától várja vendégeit.
1.3 km távolságra Budapest belvárosától, 2.3 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 24638 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Continental Hotel Budapest
Város: Budapest
City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben.
0.1 km távolságra Budapest belvárosától, 2.4 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12377 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás
Város: Budapest
Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak.
0.2 km távolságra Budapest belvárosától, 2.5 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12377 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel
Város: Budapest
Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 2.8 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 19092 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok

Corinthia Hotel Budapest A Corinthia Hotel Budapest Magyarország ötcsillagos szállodái közül a legnagyobb és legkorszerűbb konferencia és kiállító központtal, valamint 414 luxus színvonalú szobával akár 2200 vendég számára is tökéletes helyszínt kínál rendkívüli társadalmi eseményekhez és konferenciákhoz egyaránt. Az újonnan megnyílt exkluzív Royal Spa teljes testi és lelki felüdülést ígér, kényeztető szolgáltatások és gyógykezelések széles skáláját kínálva vendégeinek.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 2.8 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 39520 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Corinthia Hotel Budapest

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: