Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Nemzeti Színház - Budapest

2.4 km távolságra Budapest belvárosától.

A Nemzeti Színház új épülete Budapest IX. kerületében, a Duna és a Soroksári út közötti területen, a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél áll; a főbejárat a Gellért hegyre néző oldalon található. A 2000-2002 között épült színházépület funkcionálisan három részre tagozódik. A központi rész közel kör alakú nézőteret és stúdiószínpadot foglal magában, ezt a közönségforgalom helységei és a nagyszínpadot U alakban szegélyező üzemi szárny övezik, és a színház egészét parkosított terek veszik körül, amelyek az egyik oldalon szabadtéri színpadhoz csatlakoznak. A színházban három helyszínen tekinthetők meg előadások: a nagyszínpadon, a Gobbi Hilda színpadon, valamint a Kaszás Attila teremben. Az autóval érkező vendégek színházjeggyel ingyenesen parkolhatnak, de a színház tömegközlekedéssel is jól megközelíthető: 2-es, 24-es vagy 1-es villamossal, illetve a csepeli HÉV-vel és számos autóbusszal. Látnivalók a Nemzeti Színház közelében: Műszaki Egyetem Lágymányosi híd Népliget

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
Hotel Swing City

Hotel Swing City A Hotel Swing City Budapest szívében, a Nagykörúton található háromcsillagos szálloda, amely barátságos, családias légkörrel várja vendégeit. Tömegközlekedési eszközökkel kiválóan megközelíthető (4-6-os villamos, 3-as metró), így ideális kiindulópontként szolgálhat mind a szórakozni vágyó, mind a város nevezetességeit és a kulturális értékeket kedvelő és kereső vendégek részére.
1.6 km távolságra Budapest belvárosától, 1.1 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11859 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Swing City
Város: Budapest
City Hostel Pest

City Hostel Pest A City Hostel Pest Budapest centrumában helyezkedik el, pontosabban a közkedvelt Ráday utcában, mely a budapesti éjszakai élet színes foltja kávéházaival, bárjaival és számos éttermével. Az közlekedési adottságok kitűnőek: a 4-6-os-, a 2-es villamos és a metró is pár percnyire található a szálló épületétől.
1.3 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


További részletek a szállodáról: City Hostel Pest
Város: Budapest
Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior A Bo18 Hotel Budapest nyolcadik kerületében, a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány kapujában található. A tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra, a nyüzsgő budapesti belváros közelében. A háromcsillagos szállodától egy perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség és szórakozóhely várja kikapcsolódni vágyó vendégeket.
1.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.5 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 24031 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bo18 Hotel Superior

Hotel Ibis Budapest Centrum A Hotel Ibis Budapest Centrum Pest belvárosában található a híres Ráday utcában, a Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Kálvin térnél. A Váci utca, a város üzleti és kulturális központja gyalogosan mindössze 5 perc sétát jelent, így ez ideális helyszín turisták és üzletemberek számára egyaránt.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 16241 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Centrum
Város: Budapest
City Hostel Corvin

City Hostel Corvin A Budapest belvárosában található, nyáron nyitva tartó City Hostel Corvin modern, kényelmes, kedvező árú szállást biztosít vendégei részére. Felújított berendezésű szobák, közös használatú, illetve saját fürdőszobás szobák is rendelkezésre állnak.
2.1 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


További részletek a szállodáról: City Hostel Corvin
Város: Budapest
Hotel Canada

Hotel Canada A Lágymányosi híd közelében található Hotel Canada minden irányból (M0, M3, M1, M7, M5 és a Ferihegyi repülőtérről) könnyen elérhető. A szálloda egyszerű útvonalat kínál a főváros kulturális-, turisztikai- és pénzügyi negyedeihez, így egyéni utazók, csoportok és üzleti céllal érkezők számára is megfelelő választás lehet.
4.3 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 13732 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Canada
Város: Budapest
Central Hotel 21

Central Hotel 21 Budapest központjában, a pesti oldal szívében várja vendégeit az újonnan nyílt Central Hotel 21. Tizenhét kényelmes szobája, a éjjel-nappal nyitva tartó recepciós szolgálata, valamint rendkívül jó elhelyezkedése, turisták, családok és üzleti ügyben utazók számára is ideális elhelyezést nyújt.
1.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.9 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11235 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Central Hotel 21
Város: Budapest
Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz.
2.4 km távolságra Budapest belvárosától, 2.2 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 12540 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel

Novotel Budapest Centrum Hotel A négycsillagos Novotel Budapest Centrum szálloda 227 légkondicionált szobával várja kedves vendégeit az egykori Palace Szálló modernizált és kibővített műemlék épületében.
1.2 km távolságra Budapest belvárosától, 2.2 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 21544 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Novotel Budapest Centrum Hotel

Hotel Nemzeti Budapest - MGallery Az elegáns Hotel Nemzeti Budapest - MGallery központi fekvésének és meghitt, századfordulós hangulatának köszönhetően üzleti utazók és turisták számára is ideális helyszín. Az üzleti negyed, illetve a város látnivalói könnyen és gyorsan elérhetők, akár tömegközlekedési eszközökkel is.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 2.3 km távolságra a látnivalótól (Nemzeti Színház - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 27620 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Nemzeti Budapest - MGallery

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: