Szálláshelyek - Budapest

Nevezetességek Budapest környékén

Dandár Fürdő - Budapest

2 km távolságra Budapest belvárosától.

A Dandár utcai népfürdő 1930-ban került átadásra, eredetileg tisztasági fürdőként üzemelt. 1978-as teljes felújítását követően gyógyfürdőként helyezték ismét üzembe, ma három gyógymedencével, szaunával, kádfürdővel, masszázs- és gyógykezelésekkel várja vendégeit. A fürdő hét közben reggel 6 és este 7 óra között, szombaton pedig csak délelőtt tart nyitva, vasárnap zárva van. Budapest pesti oldalának déli részén, a Boráros tér közelében található. Tömegközlekedéssel a 2-es és 24-es villamossal, valamint a 23-as és 54-es autóbusszal közelíthető meg. Látnivalók a Dandár fürdő közelében: Petőfi híd Ferenc körút Iparművészeti Múzeum Keleti Pályaudvar

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Budapest
Actor Hotel Budapest

Actor Hotel Budapest Az Actor Hotel Budapest belvárosának déli megújuló negyedében, a pesti oldalon, az Üllői út szomszédságában várja vendégeit. A repülőtérről és a városközponttól is könnyen megközelíthető négycsillagos szálloda 54 légkondicionált szobát, remek éttermet, konferenciatermeket, lobby bárt, kávézót és őrzött parkolót kínál vendégeinek.
2.2 km távolságra Budapest belvárosától, 0.4 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 18482 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Actor Hotel Budapest
Város: Budapest
Hotel Swing City

Hotel Swing City A Hotel Swing City Budapest szívében, a Nagykörúton található háromcsillagos szálloda, amely barátságos, családias légkörrel várja vendégeit. Tömegközlekedési eszközökkel kiválóan megközelíthető (4-6-os villamos, 3-as metró), így ideális kiindulópontként szolgálhat mind a szórakozni vágyó, mind a város nevezetességeit és a kulturális értékeket kedvelő és kereső vendégek részére.
1.6 km távolságra Budapest belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11705 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Swing City
Város: Budapest
City Hostel Pest

City Hostel Pest A City Hostel Pest Budapest centrumában helyezkedik el, pontosabban a közkedvelt Ráday utcában, mely a budapesti éjszakai élet színes foltja kávéházaival, bárjaival és számos éttermével. Az közlekedési adottságok kitűnőek: a 4-6-os-, a 2-es villamos és a metró is pár percnyire található a szálló épületétől.
1.3 km távolságra Budapest belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


További részletek a szállodáról: City Hostel Pest
Város: Budapest
City Inn Hotel

City Inn Hotel A City Inn nevéhez hűen a város szívében található, és a Ferenc körúti metróállomás közelségének köszönhetően a város távolabbi részeibe is könnyel eljuthatunk. Sok látványosság található azonban egy rövid sétányi távolságra: szórakoztató- és bevásárlónegyedek, sportlétesítmények.
2 km távolságra Budapest belvárosától, 0.8 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 20638 Forinttól!


További részletek a szállodáról: City Inn Hotel
Város: Budapest
Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior A Bo18 Hotel Budapest nyolcadik kerületében, a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány kapujában található. A tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra, a nyüzsgő budapesti belváros közelében. A háromcsillagos szállodától egy perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség és szórakozóhely várja kikapcsolódni vágyó vendégeket.
1.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 24950 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Bo18 Hotel Superior

Hotel Ibis Budapest Centrum A Hotel Ibis Budapest Centrum Pest belvárosában található a híres Ráday utcában, a Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Kálvin térnél. A Váci utca, a város üzleti és kulturális központja gyalogosan mindössze 5 perc sétát jelent, így ez ideális helyszín turisták és üzletemberek számára egyaránt.
0.8 km távolságra Budapest belvárosától, 1.3 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 17009 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Centrum
Város: Budapest
City Hostel Corvin

City Hostel Corvin A Budapest belvárosában található, nyáron nyitva tartó City Hostel Corvin modern, kényelmes, kedvező árú szállást biztosít vendégei részére. Felújított berendezésű szobák, közös használatú, illetve saját fürdőszobás szobák is rendelkezésre állnak.
2.1 km távolságra Budapest belvárosától, 1.4 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


További részletek a szállodáról: City Hostel Corvin

Novotel Budapest Centrum Hotel A négycsillagos Novotel Budapest Centrum szálloda 227 légkondicionált szobával várja kedves vendégeit az egykori Palace Szálló modernizált és kibővített műemlék épületében.
1.2 km távolságra Budapest belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 19954 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Novotel Budapest Centrum Hotel

Hotel Nemzeti Budapest - MGallery Az elegáns Hotel Nemzeti Budapest - MGallery központi fekvésének és meghitt, századfordulós hangulatának köszönhetően üzleti utazók és turisták számára is ideális helyszín. Az üzleti negyed, illetve a város látnivalói könnyen és gyorsan elérhetők, akár tömegközlekedési eszközökkel is.
1.5 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 30895 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Nemzeti Budapest - MGallery
Város: Budapest
Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz.
2.4 km távolságra Budapest belvárosától, 1.8 km távolságra a látnivalótól (Dandár Fürdő - Budapest).


Kétágyas szobák éjszakánként 11619 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel

Szálloda keresése Budapest városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: